Näkövammaisteatterin Mestari ja Margarita Iiris -keskuksessa toukokuussa!

Näkövammaisteatterin Mestari ja Margarita on Saatana saapuu Moskovaan -romaanin uusi sovitus. Mihail Bulgakovin klassikkoteos kertoo suuresta rakkaudesta, anteeksiannosta ja uudesta mahdollisuudesta. Margarita rakastuu Mestariin, kirjailijaan, joka on kirjoittamassa romaania Pontius Pilatuksesta. Kirjallisuuspiirit teilaavat Mestarin teoksen, hänen terveytensä järkkyy ja rakastavaiset ajautuvat toisistaan erilleen. Saatana saapuu hilpeine seurueineen sekoittamaan moskovalaisten elämää ja auttaa rakastavaiset jälleen yhteen.

Bulgakovin teos perustuu hänen omaan elämäänsä neuvostoajan mielivallan alaisuudessa sekä hänen suuresta rakkaudestaan vaimoonsa Elena Shilovskayaan.

Näytelmässä esiintyvät Ella Ahlberg, Jari Gusev, Riikka Hänninen, Jani Kallunki, Anniina Latikka, Ronja Oja, Joose Ojala, Heli Parviainen, Marianne Tenhami ja Markus Tihuvaara. Näytelmän on sovittanut ja ohjannut Anu Aaltonen. Musiikki on vahvasti mukana ja sen on säveltänyt Antti Jaakola tätä esitystä varten. Saatanan tanssiaisiin on musiikin säveltänyt Janne Palosuo. Esityksen sävelmaailmasta voi erottaa myös erikoisen thereminin äänen.

Esityksiä on Iiriksessä kuusi, ja niistä kuvailutulkataan puolet. Mestari ja Margarita -näytelmä esitetään kuvailutulkattuna myös Cross Over Festivaaleilla Kaapelitehtaalla 7. kesäkuuta.

Esitys on tilattavissa, lisätietoja antaa kulttuurisihteeri Tanja Rantalainen.

Esitysajat:
Ke 21. 5. klo 18 ensi-ilta kuvailutulkattu
Pe 23.5. klo 18
La 24.5. klo 14
Su 25.5. klo 14 kuvailutulkattu
Ma 26.5. klo18 kuvailutulkattu
Ke 28.5. klo 18

Esityksen kesto väliaikoineen n. 2h 30 min. Väliaikatarjoilun tuotto Viron opaskoirakoulun hyväksi.
Lippujen hinnat 12 / 10 e (opiskelija, eläkeläinen)
Lippuvaraukset ja tiedustelut: tanja.rantalainen(at)kulttuuripalvelu.fi / P. 09 3960 5505
Varatut liput lunastetaan ovelta.

Lämpimästi tervetuloa teatteriin!

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry

Iiris-keskus sijaitsee Helsingissä Itäkeskuksessa osoitteessa Marjaniementie 74

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *