Hierontamenetelmät

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on pehmytkudoksien käsittelyä lihasta muokkaavin ja rentouttavin ottein. Lihaksissa aineenvaihdunnan vilkastuessa kipu lievenee, jännitykset helpottuvat ja kudos tulee joustavammaksi. Urheilijoille ja kuntoilijoille hieronta on oiva apu liikunnan tuomiin rasituksiin ja lihaksien palautumiseen. Hieronnalla on myös ennaltaehkäiseviä vaikutuksia erilaisiin jännitystiloihin. Hierontaan voi tulla myös vain rentoutumaan ja nauttimaan!

Suklaahieronta

Rentouttava lämminsuklaahieronta on ihana hemmotteluhoito. Hierontaan käytetään suklaasta ja palmuöljystä tehtyä suklaaöljyä, joka ei tahraa vaatteita. Öljyyn ei ole lisätty kemiallisia säilöntäaineita, väriaineita eikä hajusteita. Suklaaöljy kosteuttaa ihoa, tuo lämpimän, pehmeän olon iholle ja koko keholle. Tumman suklaan ainesosat tutkitusti lisäävät ns. onnellisuushormonien serotoniinin ja endorfiinin tuotantoa. Erinomainen lahja ystävälle tai yllätys polttarisankarille!

Kuumakivihieronta

Miellyttävä, rentouttava hemmotteluhoito, jossa hieronta tapahtuu lämpimien kivien avulla. Osa luonnon muovaamista laavakivistä asetellaan kehon tiettyihin pisteisiin, joista kivien luovuttama lämpö siirtyy koko kehoon. Hoito parantaa aineenvaihduntaa, rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja on erinomainen stressinpoistaja kiireisen elämän keskellä.

Intialainen päänhieronta (Indian champissage)

Hoito tehdään istuen. Se etenee hartioista olkavarsiin, josta niskan kautta pään alueelle. Lopuksi käsitellään kasvot ja korvalehdet. Hoito kestää 30 min. Intialainen päänhieronta perustuu vanhaan traditioon. Nykyiseen hoitomuotoon on lisätty otteita klassisesta hieronnasta ja osteopatiasta. Hoito on miellyttävä, rentouttava, stressiä ja jännitystiloja lievittävä. Hoitoa ei suositella henkilöille joilla on diagnosoitu epilepsia. Intialainen päänhieronta on helppo toteuttaa myös työpaikalla.

Koirahieronta

Koira on vilpitön, kiitollinen asiakas, ja reagoi hoitoon ihmistä nopeammin. Koiran luottamuksen voittaminen on hoidon onnistumisen kannalta oleellista. Hierontaa käytetään koirille esim. leikkaushoitojen jälkitiloihin, lihasjännityksiin, ikääntymisen tuomiin tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Työ- ja palveluskoirille hieronta on oiva apu työssä jaksamiseen. Hoito kestää noin tunnin ja se tehdään koiran ehdoilla ja sen reaktioita seuraten.