Kuvapostaus istutusten kasvusta

Nämä puutarhakuvat on otettu viime lauantaina, joten viikossa kasvua on tapahtunut huomattavasti. En vaan aikaisemmin saanut kuviin kuvailuja, joten nyt tulee kenties jo vähän ”vanhoja” kuvia, mutta ehkä pilvisestä säästä huolimatta näistäkin pääsee kesäfiilikseen? Edelliset kuvat on itse asiassa otettu istutuksen jälkeen tasan kuukausi sitten ja tuo postaus löytyy
täältä

Näistä maisteltu basillikaa, pinaattia ja ruohosipulia 😀

Ja tässä surullisen kuuluisa herne, joka maistui Harmaakuonollekin

Villirukola on intaantunut huolella ja jo parisen viikkoa kiihtyvällä tahdilla on saanut nautiskella rukolan kesäisestä mausta 😀

Toinen rukola-lajike on kasvanut hitaammin ja harvemmin, mutta sekin alkaa olla syöntimitassaan.

Takapihan raparperi, josta kiisseli keitetty. Jos tiedätte hyviä raparperiohjeita, laittakaa kommentteihin.

Ja puu

3 Replies to “Kuvapostaus istutusten kasvusta”

  1. Oi kun sulla rucolat rehottaa! Mulla on varmaankin juuri sitä hidaskasvuisempaa kun rehottaa, mutta on ihan miniä.

  2. Oi kateus noita sun yrttejä, tahtoo kans! Raparperipiirakkaan kannattaa laittaa purkillinen ananasta, niin ei tarvitse laittaa niin paljon sokeria, kun se tasapainottaa rapaperin happamuutta. Samoin luumu käy hyvin raparperikeiton makeuttajaksi, tulee kivan pehmeä keitto.

  3. Iive
    Tuo villirukola on kyllä kasvanut hurjasti ja nyt tuo toinenkin alkaa olla syöntimitassaan, joten täällä rukolaherkuttelut jatkuu tulevina viikkoina.

    Acata
    Oih, kiitos raparperivinkeistä. Tykkään raparperistä paljon, mutta en haluaisi käyttää sokeria kauheasti ja raparperi vaatii makeutta aikas paljon. Nuo vinkkis täytyy laittaa kokeiluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *