Keramiikkatöitä – omin käsin tehtyä

Nyt voisi olla hyvä hetki esitellä teille muutama keramiikkatyö 🙂

Viime kevään keramiikkatöistä jäi osa odottamaan syksyn lasituspolttoa ja tämä koirat-kulho oli sellainen. Kulhoon idea tuli talvella tekemistäni teemukista ja aluslautasesta. Mukiin tein koirarelieffin ja kulhoon halusin tehdä kaksi koiraa. Syksyllä kun kuulin ystävälleni tulevan labpispentu toisen koiran kaveriksi, tiesin haluavani antaa kulhon hänelle joululahjaksi.Syksyllä tein tuikkukupin, jonka annoin ystäväpariskunnalle joulumuistamiseksi.

Monilla messuilla on ollut keraamisia raastinlautasia. Olen monesti meinannut itsekin ostaa sellaisen, mutta jäänyt on ostamatta. Halusin itse kokeilla tehdä raastinlautasen. Tarkoitus oli näistä tulla mustikan siniset, mutta musta savi söi värin kokonaan. Toinen raastinlautanen meni joulukuun myyjäisissä.

Auringonkukka-kulhon tein keramiikassa jo viime talvena. Nyt kulho sai uuden kodin Silmukkasisko-ystävältä joulumuistamisena.

Avokki pyysi minua tekemään mökille ison tarjoiluvadin lähinnä kalalle. Ajatuksena, että ison lohifileen pystyy kuljettamaan hyvin grilliin ja sieltä pöytään. Vadista ei olisi isompaa voinut tulla, sillä muuten se ei olisi uuniin mahtunut 😀 Väriksi valikoitui elävä ruskea.

Muutama keramiikkatyö vielä etsii kotia, joten esitellään ne myöhemmin 🙂 Ja uusia töitä pääsen värkkäämään 25.1. Kevätkaudella kertoja on 12. Rottinkikerho alkoi eilen. Tein sydänkorin vihreillä helmillä. Ohjaaja sanoi korin olevan ihanan kesäinen. No johan tässä kesää kohti mennään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *