”Tandemilla Riioon 2016”

Kirinki.fi-sivuilla voit tukea urheilijoita ostamalla heidän valitsemiaan tuotteita. Vielä on kahdeksan päivää aikaa kirittää tandem-kaksikkoa Arttu Mäkistä ja Aki Turusta. Molemmat ovat ahkeria ja tunnollisia harjoittelijoita. Heidän tavoitteensa on Riion paralympialaisissa 2016. Facebookista löytyy myös heidän fanisivunsa, kannattaa käydä tykkäämässä ja pääset seuraamaan huippu-urheilijakaksikon matkaa kohden Riioa!

Nyt ostamalla Kirinki-sivustolta Artun ja Akin fanituotteita, tuet heidän projektiaan. Voit ostaa mm. Triatlon: Voita itsesi -kirjan, osallistumisoikeuden Tahko triatloniin, polkupyörävuosihuollon, fanipaidan, kassin tai kortin. Lisäksi yrityksille mainostilaa. Tuotteiden hinnat lähtevät 15 eurosta ylöspäin.

Mene linkistä
http://www.kiririnki.fi/projects/arttu-makinen-aki-turunen
ja tee ostoksesi hienoa asiaa tukien. Tutustu samalla Kirinki-sivuston toimintatapoihin. Mielestäni hieno tapa tukea urheilijoita suoraan ostamalla heidän ”näköisiään” tuotteita.

Olen kiitollinen ja varmasti Arttu ja Aki iloitsevat, jos tietoa jaatte eteenpäin. Tehkää se, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *