Blogimiitti

Jokin aika sitten mm. Iive vinkkaili blogissaan Jyväskylässä järjestettävästä blogimiitistä. Mieleni pohjalla alkoi mukavasti kutkutella ajatus osallistumisesta tapahtumaan. Toinen (se varovainen ja ujo) puoliminusta hangoitteli vastaan. Voinko lähteä treffeille vieraalle paikkakunnalle tuntematta muusta seurueesta ketään? Varmasti kaikkia jänskättää enempi vähempi tavata uusia ihmisiä blogien takaa, mutta eivät kuitenkaan ole kanssaihmisien varassa. Toki minulla on opaskoirani, mutta emme kuitenkaan osaa itsenäisesti mihinkään vieraassa ympäristössä.

Kutkutus osallistumisesta kuitenkin kasvoi ja kasvoin ja päätin ottaa härkää sarvista kiinni ja ”tunnustaa” kiinnostukseni tapahtumasta ja liityin naamakirjassa tapahtuman ryhmään. Sieltä sainkin kannustavia kommentteja ja lupasin lähteä 5.5. olevaan blogimiittiin. Kun päätös oli tehty, innostus on ollut suuri. Nyt on kuitenkin alkanut ”sokkoraasua” jänskättämään. Junalippuja en eilen avustajan kanssa ehtinyt varaamaan, joten homma on hoidettava pikimmiten. Kun lippu on hankittu en enään jänistä 😀

Jotenkin tuntuu ihan hassulta, että näin jännittää ja huolestuttaa pärjäänkö miten hyvin, sillä en toki haluaisi kellekään olla liiaksi vaivaksi. Avokki on kannustanut lähtemään ja ylittämään itseni. Sekin on ihan pöllöä, että johonkin näkövammaisten tapahtumaan voi helpostikin lähteä yksin, vaikka muita ei juuri tuntisi. Se on paljon helpompaa kuin tämä. Ehkä se kertoo huonosta itsetunnosta tai jostain.

Avustaja tulee perjantaina töihin. Itse lähen koulutukseen, mutta jätän hälle listaa työtehtävistä ja yksi tehtävistä on tuo lipun osto Jyväskylän junaan! Eli, näiden jännityksieni ja vaivaksi olo-ajatuksien ei anneta taltuttaa halua tavata teitä muita bloggaajia!

Höh, miksi kirjoitin tästäkin tänne…
Ollakseni rehellinen ja avoin 😀
Ja jos joku lukijoistani sattuisi haluta osallistua eikä vielä ollut tietoinen tästä…

Eli, Blogimiitti Jyväskylässä 5.5. noin klo 12.00 alkaen
Tarkoituksena reippailla yhdessä, jonka jälkeen käydä syömässä.
Ilmottautua voi niinacmon@hotmail.com
ja hältä varmasti saa myös lisätietoja miitistä!
Ja ryhmä löytyy Facesta nimellä JBM 2012
Ja anteeksi etten nyt laittanut suoria linkkejä blogeihin mistä asiasta olen lukenut tai tuonne Facebookkiinkaan.
Rehellisesti laiskuus voitti 🙁

5 Replies to “Blogimiitti”

 1. Minuakin jännittä, eli et ole yksin! 🙂 Tosin uskon, että sokeus tuo varmasti oman lisänsä, mutta älä huoli äläkä ajattele, että olisit yhtään kenellekään vaivaksi. Ja minä ja Aku tullaan sitten Tampereella samaan junaan, niin voidaan siinä sitten jo hyvin virittäytyä miittitunnelmiin. Mukava päästä tapaamaan sinut ja tietysti kaikki muutkin!

 2. Muakin jännittää, vaikka Quantinan sentään olen tavannut viime syksynä Varalassa puolimaratonilla. Silti odotan innolla kaikkien teidän tapaamista!

 3. Minäkin olisin ollut kiinnostunut lähtemään blogimiittiin, mutta taitaa tulla rahahuolet vastaan, valitettavasti.
  mutta, rohkaise ihmeessä mielesi, ja mene!

 4. Blueberry
  Kyllä mä sinne menen, vaikka kuinka jännittäisi. Nämä kommentit antaa voimaa voittaa jänskätys. Olisi tosi mukavaa, jos säkin pääsisit miittailemaan meidän kanssa.

  Iive
  On kyllä oikeesti mahtavaa nähdä ja tutustua ihan elävässä elämässäkin. Odotan, vaikka jännittääkin 😀

  Quontina
  Taitaapi kaikkia jännittää, ainakin vähän, ja kyllähän pikkujännitys kuuluu asiaankin.
  Ja mukavaa päästä matkustamaan samalla junalla ja jo matkalla juttelemaan/tutustumaan sinuun ja Akuun ja sit Jyväskylässä muihinkin miittaajiin.

  Aku
  Jännitetään vielä reilu pari viikkoa ja sitten todetaan miten turhaa se olikaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *