Viikonlopun tohinat

Viikonlopun ehdottomasti työteliäin ja palkitsevin hetki vietettiin avokin kanssa eilisiltana. Tartuimme harjoihin ja pesimme saunan ja suihkuhuoneen katosta lattiaan. Mä jynssäsin saunan puolella seinien, katon ja lattian kimpussa avokinpestessä suihkuhuoneen kaakeleita ja käännellen mulle lauteita tms. Aikaa saatiin kulumaan yli kaksi tuntia, joten oli perusteellinen siivous, ja nyt tuoksuu raikkaalle, ihanalle, puhtaalle. Urakan jälkeen maistelimme liköörilasilliset azorilaista karhunvatukkalikööriä ja rentouduimme. Ja ette arvaa miten ihanalta tuntui kömpiä päivän päätteeksi puhtaisiin lakanoihin, wouh!!! Elämää parhaimmillaan, tuoksuva koti, puhdas peti…
Päivällä aikasemmin olin Partylite-kutsuilla. Olen niissä vuosia sitten käynyt joitakin kertoja, mutta edelliskerrasta ainakin neljä vuotta aikaa. Oli ihan mielenkiintoista katsastaa miten tuotteet ovat muuttuneet. Tuoksuvalikoimaa oli tullut valtavasti lisää, mutta keinotekoiset tuoksut eivät saaneet mua oikein innostumaan. Esittelijä kertoi tuoksujen olevan kaikissa keinotekoinen ja siten ei allergisoiva.  Aikaisemmin olen todennut, että tuoksukynttilöistä Partylitet on parempi vaihtoehto kuin jotkut aivan halpistuoksukynttilät marketista, jotka usein saa pään kipeäksi. Valikoimista löysin kuin löysinkin luonnollisemman vaihtoehdon ja ostinkin soijakynttilöitä joiden tuoksuun on käytetty eteerisiä aromaterapiaöljyjä sekä japanilaisia suitsukkeita. Äidilleni löytyi kuvastosta valkoiset lumipallokynttilät. Olen joskus vuosia sitten hälle ne ostanut ja niitä ei meinattu raskia polttaa. Noh, nyt joulupukki tuo uudet valkoiset lumipallot 😀
Tänään oltiin toisiks vanhimman veljeni luona, jonne äitikin tuli moikkaamaan. Veljeni tytär täytti pari viikkoa sitten 11. Vietiin hälle lahjaksi lilat lintukorvikset. Äiti oli kokannut mulle puolukkavispipuuroa ja avokille kermaista maksakastiketta, jota kyllä aion minäkin huomenna syödä. Veljen luona aika kului nopsaan jutellen kuulumisia vaihtaen. Harmaakuono oli varsin energisellä ja sosiaalisella tuulella, joten perheen 6-vuotias poika oli alkuun hiukan peloissaan.
Tänään on ollut kyllä tosi tylsä sää; vettä sataa roimottanut ja tuullut hulluna. Voi kun tuo sade tulisi täällä etelässäkin jo lumena. Veljen perhe valmistautui joulukadun avajaisiin missä tytär esiintyi. Eipä sää tällä kerralla ollut suosiollinen. Me lähdettiin ennen avajaisia kotimatkalle, jotta ehdin treffaan tuttavani Hakiksen eräässä kahvilassa. Vein hänelle digisanelimen ja nipun lehtiä joista hän lukee artikkeleita mulle sanelimelle. Samalla juotiin teet ja vaihdettiin muutoinkin kuulumisia. Tänään onkin tullut teetä lipitettyä ihan hirmuisesti 😀 Pitihän se nyt vielä iltateet kotona keitellä ja maistella asiakkaan tuomaa luomusuklaata.
Keskiviikkona postailin levottomista jaloista… Olen kiropraktikon ja hieronnan jälkeen nukkunut joka toisen yön kohtuu hyvin ja joka toisen aika huonosti. Viime yöstä aamupuoli oli taasen yhtä heräilyä, mutta taas pe-la –yönä heräsin vaan kerran pissille ja muuten nukuin. Olikin eilisaamuna ihanan levännyt olo.   Keskiviikkona onkin seuraava kiropraktikkoaika ja jospa avokki ehtis vähän hieromaan jalkoja vielä ennen leikkausta, se olisi ihanaa!!!  
Torstaina kävin jouluostoksilla ja löysinkin avokille uuden partakoneen, yhdelle veljien lapsista teepaidan ja näin veljien lapsille on lahjat hankittu. Löysin myös parille ystävälle pienet muistamiset, mutta parempi olla paljastamatta, sillä saattavat käydä lukemassa tätä blogia. Avokki ei tätä lue, ei kuulemma ole koskaan lukenut… Kyselee kyllä välillä mistä olen kirjoittanut ja olenko saanut kommentteja tai uusia lukijoita, joten tää mun bloggausharrastus jossain määrin kiinnostaa.
Että näin tämä viikko on sujahtanut ja uusi alkamassa. Edessä taitaapi olla aika tiiviit kolme päivää ennen torstaita milloin korvani operoidaan. Mutta nautitaan nyt paljosta puuhaa, sillä kohta vietelläänkin monta rauhallisempaa päivää. Ja nyt iltapalaksi äidin tekemää herkullista vispipuuroa. Se on niin ihanaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *