Päivän vinkit :) Opaskoirakalenteri + 2 vammaisurheiluaiheista blogia

Koska olen aktiivisesti opaskoiratoiminnassa mukana, ja toisekseen Opaskoirakalenteri on saanut paljon positiivista palautetta, haluan vinkata asiasta teillekin hyvät bloggaajat. Eli, opaskoirakalenteri on seinälle laitettava a4-kokoinen kalenteri, jossa koirien kuvia sekä koirien nimipäivät. Vuoden 2012 kalenterissa on uutena heitetty erilaisia ”juhlapäiviä” ja kolmen postikortin mahdollisuus. Kalenteria voi käydä tutkailemassa osoitteessa http://db.tt/U4xc9UR ja jos haluat omaksesi tai antaa lahjaksi, käy osoitteessa www.opaskoirayhdistys.fi ja kohdasta yhteyshenkilöt löydät omanalueesi yhteyshenkilön jolle laittamalla postia voit varata kalenterisi. Kalenterin hinta on kymmenen euroa + kaksi euroa postikuluihin per kalenteri. Kalenteri on menossa lähipäivinä painoon, joten varmistaaksesi kalenterin saannin, toimi mahdollisimman pian. Kalentereista saaduilla rahoilla rahoitetaan Opaskoirakerhotoimintaa paikallistasolla.
Ja toinen vinkki… Kirjoituksissani aina välillä sivuan lajia maalipallo, joka on ollut tärkeinpiä harrastuksia vuosien ajan, mutta korvaongelmien vuoksi laji on jäänyt. Nyt eräs maajoukkuevalmennuksessa oleva on aloittanut kirjoittamaan blogia aititahtoolontooseen.blogspot.com. Sieltä löytyy videokuvaa viime tammikuisesta kansainvälisestä maalipalloturnauksesta Pajulahdesta, joten mahdollisuus nähdä liikkuvaa kuvaa lajista. Ja jos vammaisurheilu kiinnostaa toinen suositeltava blogi on kohtilontoota.blogspot.com, joka seuraa eri urheilijoiden ja toimijoiden valmistautumista Lontoon paralympialaisiin 2012.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *