Tunnustus

                                                                                                                    Sain Hiilarihirmulta jo aikaa sitten tunnustuksen, kiitos ja anteeksi kun en osaa linkittää nimimerkkiisi blogiasi!
Tunnustuksen saaneen tulee kertoa kolme asiaa
1 Lempiväri: Sinisen ja turkoosin eri sävyt
2 Lempiruoka: Aidoista raaka-aineista valmistetut ruuat 🙂 Grilliherkut, salaatit, falafelit
3 Paikka jossa haluaisin käydä: Niitä on monia. Sydneyssä olen käynyt, mutta haluaisin käydä uudelleen ja kiertää Australiaa enemmänkin. Prahassa olen aina halunnut käydä. Luontomatkailu kiinnostais myös.
Tunnustus pitäisi lähettää 15 bloggaajalle, mutta edelleenkään en osaa linkittää teitä tähän, ja toisekseen moni on jo tämän saanut ja kirjoittanut oman tunnustuksensa. Mutta heitänpä tunnustuksen ilman linkityksiä seuraaville: Piiuli, Inna, Jaunde, Kaunisolo(isosti tervetuloa lukijakseni), Marsaliittus ja Perhonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *