Työtä tarjolla – henkilökohtaisen avustajan sijaisuus

Arvoisat lukijat!
Olisin kovin kiitollinen, jos jakaisitte tätä postausta eteenpäin tahoille jotka voisivat avustajan työstä kiinnostua. Valitettavasti palkka ei päätä huimaa, mutta kenties lisäansiota opiskeluiden tai muiden töiden ohessa työ voisi kannattaa.

Nyt olisi tarjolla henkilökohtaisen avustajan sijaisuus marraskuun puolivälistä eteenpäin. Sijaisuuden kesto äitiysloman ja mahdollisen hoitovapaan mittainen.
Viikkotuntimäärä 20 h
(tuntien jakaminen kahdelle henkilölle on mahdollista)
Palkka: 8.80 e/h iltalisä 15% ja sunnuntait tuplana
Maksaja Vantaan kaupunki

Työn kuvaus: avustaminen ruoka- ja muilla ostoksilla, avustaminen paperiasioiden hoidossa, opastaminen erilaisissa tapahtumissa yms. opastaminen erilaisissa liikuntajutuissa (esim. kuntosali, uinti tms)
Avustajalla tulee olla tietokoneen käyttötaito, kiinnostus liikuntaan, oma-aloitteisuutta, reipasta mieltä, motivaatiota työhönsä ja plussaksi lasketaan käsityötaidot, mutta ei ole edellytys työn saannille. Sensijaan HYVÄ suomen kielen taito on oltava.

Aikaisempaa kokemusta näkövammaisuudesta ei tarvitse olla. Taloudessamme kaksi koiraa Itse olen täysin sokea jaavomieheni vaikeasti heikkonäköinen Asumme Vantaalla Korsossa. Meillä oma hieronta-yritys, harrastuksiini kuuluu vahvasti liikunta, käsityöt, mökkeily. .Olen kiinnostunut ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista.

Lisätietoja ja hakemukset heidi.koivunen (at) luukku.com
Puhelinnumero vain pyydettäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *