Kilojen vartijat

Viime viikolla opaskoirat-teemaisella postituslistalla heitettiin painon pudotukseen haaste niille joille se on tarpeen. Moni ilmaisi ottavansa haasteen vastaan. Kyseinen postituslista ei kuitenkaan ole välttämättä paras paikka laihduttamiseen ja painon hallintaan liittyviin keskusteluihin.

Lähdin kehittelemään asiaa eteenpäin oikeastaan blogien innoittamana. Pari vuotta sitten luin itsekin paljon laihdutusblogeja joista sain hyviä vinkkejä, hyviä oivalluksia, vertaistukea jne. Voisiko keskusteluryhmä toimia vastaavasti?

Melkoisen säätämisen (ruudunlukuohjelman kanssa tappelua) jälkeen onnistuin perustamaan google-ryhmiin ryhmän Kilojen vartijat

Ryhmä on avoin kaikille ja sinne voi liittyä kaikki, jotka haluavat keskustella painon pudotukseen/hallintaan liittyvistä asioista hyvässä hengessä. Kaikille, jotka haluavat saada vertaistukea, oivalluksia, vinkkejä, tukea matkalla kohden omia tavoitteitaan.

Ryhmästä infoa saa jakaa kaikille mahdollisille kiinnostuneille, ja jos yhtään kolahti liity mukaan sinäkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *