Blogimiitti Helsingissä 9.6.

On kesäisen blogimiitin aika. Bloggaajat ja lukijat kokoontuvat Helsinkiin 9.6. sunnuntaina. Tapaamispaikkana on rautatieasema klo 14.00, josta iloinen joukko jatkaa matkaa Suomenlinnaan nauttimaan alkukesän tunnelmasta. Tarkoitus on käydä syömässä joko Suokissa tai Hesan keskustassa. Paikkaa ei ole vielä päätetty. Miittiin ovat kaikki bloggaajat ja lukijat tervetulleita. Lisäinfoa löytyy mm.
täältä. Ja halutessasi voit laittaa liittymispyynnön Facebook-ryhmään HBM 2013. Siellä sovitaan mm. ruokapaikka tms.

 Itse olin viime vuoden toukokuun blogimiitissä, joka järjestettiin Jyväskylässä. Oli lämminhenkinen ja mukava päivä. Jännitin päivää paljon, mutta onneksi junalippu oli hyvissä ajoissa taskussa, niin en jänistänyt 😀
Nyt kun miitti on melkein kotikonnuilla tuloani en pysty varmistamaan lipun ostolla. Ja taas jännittää, vaikka vuoden takaisesta on vain hyviä muistoja. Nyt ehkä lisäjännitystä tuo uusi opaskoira. Mietin pärjäänkö sen kanssa isossa ryhmässä ja pelkään, että vien liikaa jonkun aikaa, jos koiran opastus ei ole vielä ihan uomissaan. Ja kai vähän jännittää myös uudet ihmiset joita en ole tavannut. Mutta mukaan olen ilmottautunut, joten eiköhän Hepakin paikalle ilmesty uuden opaskoiransa kanssa. Toivottavasti teistäkin mahdollisimman moni innostuu ja lähtee mukaan.

Kohta lähden Harmaakuonon kanssa viimeiselle vieraan paikan lenkille ja sen jälkeen aterioimaan poronkäristystä, joten tästä tulee hieno päivä 🙂 

2 Replies to “Blogimiitti Helsingissä 9.6.”

  1. Varmasti menee kaikki hienosti 🙂 Ja turhaa huolehdit vieväsi jonkun aikaa, me kaikki autetaan sua mielellään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *