Vatsataudin jälkeen taas elävien kirjoissa

Sairastumisessa ehdottomasti kamalinta oli liikuntasuunnitelmien romuttuminen. Lauantai-iltana kotiuduimme kavereiden tupareista. Avokki simahti ja jäin lueskelemaan Facebookia yms samalla iltateestä nauttien. Olo kuitenkin oli kummallinen ja kohta istuinkin vessassa eikä huonoon oloon syytä tarvinnut miettiä. Lopulta oli otettava vati syliin ja istuskella kunnes olin tyhjentynyt. Yön aikana toteutin tuon neljästi ja aina ennen ylen antamista iski hirveä hikiaalto. Niin ällöä kuin se onkin, uin hiessä, tai siltä se ainakin tuntui. Niin hullu olin, että vielä toisen kerran jälkeen elättelin toiveita sunnuntaisesta lumikenkäilystä. Kolmannen kerran jälkeen oli jo uskottava olevansa kipeä 🙁 Vihdoin puolkuuden jälkeen sain nukutuksi muutaman tunnin. Ja päivä menikin torkkuessa ja välillä mustikkamaitoa ja teetä maistellessa. Ennen seitsemää nousin vähäksi aikaa ylös (suihkuun, teelle, riisikakulle, mustikkamaidolle ja neulomaan). Katseltiin avokin kanssa Täällä Pohjantähden alla -sarjan viides osa ja tuo innoittikin kaivamaan kuunnelmana samaisen esille. Kun päivällä uni maistui ei illasta nukuttanutkaan, joten kuunnelmasta kuuntelin viis osaa. Tänään olen kuunnellut kolme.

Päivällä aurinko paistoi ihanasti ja sieluun sattui. Mieli teki reippailemaan. Eilen olin kuumeinen, joten hillitsin itseni ja vietin toipilaspäivän. Ja tänään olen tuntenut nälän ja selvän piristymisen. Olen neulonut sukkaa sekä huivia, jaksanut vastailla sähköposteihin jne. Eli, paluu arkeen edessä. Ihanaa! Ja pääsee taas liikkumaan.

Onneks lauantaina ehdimme päivällä avokin kanssa kuntosaleilemaan. Tehtiin aika paljon liikkeitä kahvakuulalla, lisäks penkkipunnerrusta, ylätaljaa, hauiskääntöjä, kulmasoutua tms. Oli mukavaa. Palautusruuaksi tein rahkan mihin loraus kermaa, 2 banaania ja pari lusikallista kaakaojauhetta(100%) ja päälle muutama pakastemansikka. Nam, hyvää oli!

Nyt peiton alle kuuntelemaan Täällä Pohjantähden alla -kuunnelman yhdeksäs osa. Osia on kaikenkaikkijaan 21, joten kuunneltavaa lähipäiville riittää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *