Lontoo kutsuu meitä :D

Ostin matkaa varten laukun, jossa pyörät ja jossa myös kantomahdollisuus olkapäällä.
Omistan ison kovan matkiksen, jossa pyörät, mutta siinä on vain kantokahva, joten etukäteen ajateltuna se tuntui hankalalta junissa, metroissa ja busseissa matkustettaessa. Olen lyhyt, joten laukku, joka yltää pitkälle reiteen on hankalaa nostaa portaissa tms. (etenkin takaspäin tultaessa, kun shoppailut on lisänä.) Nyt jännään onko tuo laukku riittävän iso. Mennessä varmasti, mutta entäs tullessa… Tiedän shoppaavani jonkin verran, koska olen säästänyt tätä varten 😀

En ole koskaan ollut mikään vaatteilla koreilija, mutta nyt on ollut harvinaisen vaikeeta valita mitä ottaa mukaansa. Yritän pakata riittävän määrän, ei hirveästi ylimääräistä. Mulla kun on tapana aina ottaa ihan liikaa vaatetta mukaan. Ja nyt kun majapaikassamme on vielä pyykkikonekin ei ole mikään pakko rahdata mukanaan puolta omaisuuttaan.

Tästä vaatteiden valitsemisesta on se hyöty, että samalla tulee siivottua vaatekaappinsa. Olen sen verran onneton sen siistinä pitämisen kanssa, että ovea ei kannata yleisölle avata 😀 Siivottua kaapin, jaksan hetken pitää sen siistinä, mutta aika pian huomaan myllänneeni sen taas. No nyt vaatteet ovat viikattu siististi, joten matkalle voi siltä osin lähteä hyvällä mielellä 😀

Kuuntelulaitteeseen on ladattu pari kirjaa sekä lehtiartikkeleita joita minulle on pari ihanaa ihmistä lukenut kesän aikana. Isot kiitokset heille. Haluan, että kuunneltavaa on riittävästi mukana, jos tulisi unettomia öitä tai sairastuisin, ajanvietettä pitää olla. Kaikkeen on varauduttava siis 😀 Ja kyllä iltaisin on ihanaa ottaa hetki omaa aikaa kirjan tai lehtiartikkeleiden muodossa.

Töiden jälkeen silitin puseron, farkkumekon ja takin. Silittäminen ei totisesti kuulu niihin mun suosikkijuttuihin. Olen toivottoman hidas kun ensin tunnustelen tarkoin miten laskokset ja vaatteen leikkaukset vaikuttavat hommaan. Ja virhearvioita tulee, joten ei muuta kuin uusiksi. Onneksi en ole perinyt äidiltäni silitysneuroosia. Se silittää lähes kaiken. Jos mullakin olis sellanen ”pakko” en ehtis mitään muuta tekemäänkään, joten jatkossakin kaupasta vaatteita, jotka ei rypisty, tai sellaisia missä pienet rypyt ei haittaa 😀

Nyt alkaa olla kaikki pakattu ja toivottavasti tilaa on myös takas tullessa niille ostoksille 😀 Ainakin nyt näyttäisi siltä. Saa nähdä mitä kaikkea vielä keksin kaivaa mukaani huomisen aikana. No kentälle lähtö on 14.40 ja aamusta menen kampaajalle värjäyttämään hiukset kasvivärillä ja leikkauttamaan samalla. Ei onneksi ihan hirveesti jää aikaa täyttää laukkuaan.

Pahoitteluni siitä, että en ole ehtinyt viime päivinä lukemaan ja kommentoimaan blogejanne. Olen saanut haasteitakin, ja niihin koetan palata matkan jälkeen. Kiitokset joka tapauksessa haastajille!

Tarkoitukseni oli myös kirjoittaa matkan ajalle postauksia valmiiksi, mutta jäi kirjoittamatta. Mökillä kirjoitin pitkät pätkät pistekirjoituksesta, mutta se ei alkua pidemmälle tallentunut, joten jää tulevaisuuteen. Matkan jälkeisiin teksteihin jää myös edellisviikonlopun tunnelmat. Olin kuin olinkin Hämeenkyrössä Tapahtumien yössä. Nautin viikonlopusta ja postauksen saatte kunhan vaan saan valokuviin kuvailut kaverilta kenen kanssa siellä olin.

Mutta nyt en taida lupailla tämän enempää, ettei käy köpelösti 😀
Tietokone lähtee matkaan, joten katotaan ehdinkö/jaksanko
postailla.

Toivotan nyt lukijoilleni joka tapauksessa ihania alkusyksyn päiviä!

 Maalipalloilija Katja Heikkisen haastattelu

3 Replies to “Lontoo kutsuu meitä :D”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *