Pidätkö ääneen lukemisesta etkä kammoksu lukemisen tallentamista?

Jos vastauksesi on kyllä
ja haluaisit/ehtisit lukemaan erilaisia artikkeleita  tallentaen lukemasi,
laita sähköpostia. Osoite löytyy Ota yhteyttä -sivulta.

Minusta on erittäin mukavaa ja mielenkiintoista lukea eri lehtien parhaat artikkelit. Noh, lukeminen kun ei suoranaisesti onnistu joudun niitä luetuttamaan muilla. Sitä teenkin aika-ajoin ja isot kiitokset kaikille niille, jotka hommaan ovat uskaltautuneet.
Lukemistanne artikkeleista/esitteistä on ollut minulle todella iloa. Monelle ääneen luku on kauhistus ja vielä kauheampaa, jos omaa ääntä nauhoitetaan. Kaikki jotka ovat lukeneet ovat tehneet sen hyvin. Lukemiseen kuluu tietystikin aikaa enkä aina haluaisi vaivata samoja ihmisiä lukupyynnöilläni, joten jospa saisin tätä kautta jonkun uuden mukaan ”lukupiiriin”.

Eli, jos haluat lukea, ota ihmeessä yhteyttä!
Minulla ei ole lukemisen suhteen mitään erityisvaatimuksia ja jos omaa tallennuslaitetta ei ole voinen omaani lainata.
Minulla ei myöskään ole mitään aikatauluja lukemisen suhteen. Voimme esim sopia, lukuajaksi viikon, kaksi viikkoa, kuukauden ja mitä sen aikana ehtii lukemaan on riittävä. Luettuja lehtiä ei tarvitse palauttaa. Palauttaa vain ne mitä ei mahdollisesti ole ehtinyt lukemaan.

Ja jos asut Pk-seudulla voidaan treffata matskun saamiseksi, mutta jos juttu kiinnostaa ja asut kauempana huolehdin postituskuluista.

Voimme myös sopia miten korvaan lukemasi. Onko se jonkinlainen rahallinen korvaus, hieronta, kaulaliinan neulonta tms… Mitään suurensuuria summia en valitettavasti pysty maksamaan luetusta, mutta jotenkin haluan korvata sen.

Jos itse et innostu, mutta tiedät jonkun joka voisi innostua, vinkkaa hälle! KIITOS!

3 Replies to “Pidätkö ääneen lukemisesta etkä kammoksu lukemisen tallentamista?”

 1. Tuo kuulostaa tosi kiinnostavalta. En asu pääkaupunkiseudulla. Heti sitä miettii omaa ääntään jne. mutta ääneen lukeminen olisi kyllä mukavaa.

  Täällä muuten sisäkorvastuteleikkaus tehtynä ja 31.5 kuulokeskukseen, jossa asennetaan toinen, korvn ulkopuolinen osa, ja laite käynnistetään & aktivoidaan. Ensimmäisen kuukauden aikana tulee neljä säätökertaa.

 2. Sorvatar
  Jos haluat kokeilla tuota ääneen lukua, laita ihmeessä mailia!
  Se että et asu Pk-seudulla ei ole mikään este.
  Ja jos joku muukin haluaa, viestiä vaan tulemaan.
  Luettavia artikkeleita kyllä löytyy!

  Tuo sun korvaoperaatio on kyllä mielenkiintoinen. Toivottavasti saat siitä myös avun.
  Mulla kuulo on kohentunut ja en hirveesti tunne huonokuuloisuutta. Kuiskimiset tms. ei ehkä kuulu kovin hyvin, mutta normikanssakäyminen onnistuu hyvin ja siitä olen onnellinen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *