Tule kahville ja astu näkövammaisen maailmaan — Jyväskylän yliopisto – University of Jyväskylä

Bongasin alla olevan linkin/menovinkin Faceboookin Pime Cafe-sivulta.

Huomenna ja perjantaina on mahdollisuus päästä kokemaan kahvihetki pimeässä ja aistimaan hivenen sokean elämästä. Vinkkaan tästä, koska kirjoitin Apuväline-messupostauksessa käynnistä Pime Cafessa ja seurassani olleiden näkevien kokemuksista. Nyt voit käydä itse kokemassa saman…

On muuten eka sivusto, josta saa Bloggeriin suoraan linkitettyä linkin. Facebookiin, Witteriin yms. sivuille olen kyseistä palvelua nähnyt, mutta nyt törmäsin Bloggeriin ekan kerran ja samalla testaan miten tämä toimii…

Tule kahville ja astu näkövammaisen maailmaan — Jyväskylän yliopisto – University of Jyväskylä

KategoriatYleinenAvainsanat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *