Aikuisten naisten lelukutsuilla :D

Sain kutsun ”aikuisten naisten lelukutsuille”. Olin sellaisilla viime maaliskuussa saman henkilön kutsumana ja saman firman esittelyssä. Tuolloin esittelijällä oli paljon erilaisia hierontasauvoja kyllästymiseen saakka 😀 Kallein taisi maksaa 92 €. Eilisessä esittelyssä meille esiteltiin firman kallein tuote, kiihotin. Paksuhkon kynän tuntuinen kapistus, jossa moottori ja alumiiniputki. Moottoriosa ja tuo putki kun kierrettiin yhteen laite alkoi surista ja täristä… Arvatkaa paljonko maksoi? 139 € Ja kysymys kuuluukin kuka hitto sellaiseen haluaa laittaa rahojaan? Noh, mä nyt olen… No joo, en mikään laiteintoilia 😉 Mielenkiintoista kuitenkin tutustua mitä kaikkea on olemassa 😀 Ehkä kuulemma hauskin laite on langattomalla kaukosäätimellä toimiva kuula 😀 Toimii kuulemma kolmikerroksisessa talossakin… Ja pariskunnalla on taatusti hauskaa… Kaukosäätimestä saa kymmenen erilaista värinää kuulaan. Itse kuula oli sellainen pitkulainen pallo 😀 Esittelijällä oli myös paljon erilaisia hierontaöljyjä eri tuoksuin. Mielestäni kaikki kovin esanssisia. Hierontakynttilä oli erikoinen. Aineen lämpötila on pari astetta lämpimämpi kuin ihomme lämpö on. Vaniliantuoksu oli karmea… Kynttilä oli lasisessa purkissa, josta nestettä valutettiin kädelle. Lisäksi esittelijällä oli isot kasat irtoripsiä, ja niihin suhtautumiseni saattaa johtua tästä sokeudestanikin. Mailman turhimpia hölynpölöjä 🙂 Mutta moni niitä osti. Ja en sano etteikö ne voisi olla hauskoja, mutta… Ja jos esim. jonkun sairauden vuoksi on ripsetön tms. ymmärränkin, mutta että laitanpa tänään nuo timanttiset ja huomenna nuo kiharat… Huh… Ja toinen mihin käsityskykyni ei oikein riittänyt olivat nänniteipit… No ehkä ne korostaa rintoja ja tuo lisäeroottisuutta, voi olla visuaalisesti mageeta jne… Näytteillä oli myös jonkin verran asusteita, esim. imurointiasu. Rehellisesti en tiedä miksi se oli ”imurointiasu”. Pitsihepeniä eri väreissä ja eri kuoseissa, korsetteja, rintaliivejä, alushousuja ja erilaisia sukkia. Homma perustui aika paljon kuvastoihin ja kuvailut jäi aika vähälle. Toisaalta taidan olla vähän ahdasmielinen seksiasusteiden ja välineiden suhteen.

Ostin kahdet mustat alushousut ja lantionpohjan treenikuulat. Nuo kuulat ihan siitä syystä, että jokaisen naisen pitäisi treenata lantionpohjanlihaksia ennaltaehkäistäkseen virtsankarkailuvaivoja ja mahdollista kohdun laskeutumista. Ja treeniä ei saa tehdä keskeyttämällä virtsaamisen. Niin voi testata toimiiko lihakset, mutta missään tapauksessa lihasten treenaamiseen ei. Virtsarakkoon jää virtsaa ja bagteerien mahdollisuus kasvaa, joten tulehdusriski lisääntyy ja erinäiset virtsaamisvaikeudet. Uhuuh, heräsipä ammattiminäni henkiin. Noh, kyllä tämä esittelijäkin asiaa tähdensi moneen kertaan ja totesi olevan todella surullista, että jo parikymppisillä on ongelmia lantionpohjan lihaksiston kanssa. Lihaksia heikentäviä on esim. tärähdykse, hypyt yms. Eli erilaiset airobic, stebpitunnit ei välttämättä parhaita mahdollisia lantion kannalta. Toisaalta, tärähdykset taas vahvistavat luustoa ja vähentää osteoporoosin riskiä. Mutta, onneksi lantiopohjaa voi treenata. Saa sitten nähdä miten käy, jääkö kuulat pöytälaatikkoon vai voittaako ammattiminä ja pistää mutkin treenaamaan, vaikka heikkouksista ei oireita olekaan.

Kutsun teeman mukaisesti illan emäntä tarjoili meille salaattia, jossa oli peniksen muotoisia makarooneja 😀 Tarjolla oli myös boolia, jossa makeuttajana aspartaamia sisältävää mehua. Join illan aikana kolme kertakäyttömukillista ja viimenen jo tökki pahasti. Tuli äklö ja vähän huono olo. Olenko siis yliherkkä aspartaamille tai jopa allerginen sille? Olen vältellyt kyseistä ainetta jo pitkään ja aina kun sen kanssa joudun makutuntumaan fiilikset ovat samat. Toisaalta, se on sellainen myrkky minkä kanssa en haluakkaan olla ”väleissä”, ja joka tapauksessa välttelen sitä olin sille yliherkkä tai en. En halua elimistööni sitä kemikaalijätettä, joka aiheuttaa ties mitä hyvinvoinnilleni. Kotiin päästyäni kymmenen jälkeen keittelin teetä, joka rauhoitti kivasti vatsaa. Jälleen kerran voin vaan todeta aspartaamin haitallisuuden ja vastenmilisyyden ja kannustankin kaikkia välttelemään sitä mikäli vaan mahdollista.

Ja nyt lauantai-illan sauna odottaa. Saunajuomana on vesi tai kylmäpuristettu päärynämehu, jota Ruohiksesta ostin viimeksi siellä käydessäni. Ja tuotteessa on vaan ja ainoastaan päärynää, silti riittävän makeaa, melkein liiankin makeaa… Saunan jälkeen pieni iltapala: viininlehtikääryleitä, aurinkokuivattuja tomaatteja sekä mangomarinoituja ravun pyrstöjä. Niitä ostin eilen irtomyynnistä testausmielessä. Kallista oli kuin faan, mutta katsotaan mikä on maun laita. Noita tomaatteja ja kääryleitä olen aikaisemminkin ostanut irtomyynnistä ja hyviksi havainnut. Että ei muuta kuin kaikille endorfiinista lauantai-iltaa ja viikonlopun jatkoa!

2 Replies to “Aikuisten naisten lelukutsuilla :D”

  1. Miekin tahon joskus tommosille kutsuille! Tosin en koe tarvetta moisille härpäkkeille, mutta oishan se ihan jännää.. 😀 Kaveri omistaa dildon, kutsuu sitä mister morkkikseksi 😀

  2. H3nn4
    Hauskahan se oli tutustua mitä kaikkea ihmiset voi käyttää 😀 No kaikki käsiraudat ja ruoskat kyllä puuttu 😀 Eikä mitään rooliasujakaan ollut 🙂 Mut kyl nuo kaikenmailman kiihottimet, dildot ja muut härpäkkeet sai hymyilyttämään ja huvittumaan. Eipä silti, kyllähän moni sanoo välineistöstä olevan suuresti apua seksielämään ja antavan uutta virikettä jne.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *