Arkeen paluu

Olen kotiutunut maanantai-iltana, mutta en vieläkään ole ehtinyt lukemaan yhen yhtä postausta täällä blogimailmassa. Nyt avokki ruuan jälkeen köllii kirjaa kuunnellen ja minä syöksyin koneelle vihdoinkin katsomaan mitä blogisiskoilleni kuuluu. Että enköhän mä taas tässä ajan hermolle pääse hiljalleen 😀 Ja kyllähän ihanan loman jälkeen vie hetken sopeutua taasen arkiseen elämään. Eilen tosin kävin pikavisiitillä äidin luona viemässä hälle tuliaisia. Tänään olen istunut puhelimessa ja yrittänyt saada seuraavaan opaskerhon tapaamiseen peesareita koirankäyttäjien oppaiksi Raaseborin kirmaukseen hivenen laihoin tuloksin. Ei kuitenkaan heitetä vielä kirvestä kaivoon :O Huomenna arki palaa myös työelämässä neljän asiakkaan voimin. Illalla menen yliopistolle vielä kuuntelemaan Kaisa Jaakkolan luentoa hormonidietistä ihan vaan omasta mielenkiinnosta. Hänhän on julkaissut nyt elokuussa asian tiimoilta kirjankin, joka antaa vinkkejä ruokavalioon yms.

Azoreiden loma oli aivan loistava ja siitä saatte ihan oman postauksen kuvineen kunhan kuvat on valittu ja avustajani on kirjoittanut mulle listan paikan nimiä missä kävimme, jotta saan ne teille tänne oikein kirjoitettuna. Kuulostaa varmaan vähän hassulta tuo, mutta kun ei niiden vieraskielisten paikkojen nimiä ole nähnyt kirjoitettuna sormissaan, ei voi tietää 😀 Että malttakaa vielä vähän. Voin luvata, että saatte katseltavaksenne huikeita maisemia ja kauniita kukkasia. Eihän valokuvassa se kaikki tietenkään pääse niin oikeuksiinsa kuin oikeassa elämässä. Azoreita voin ehdottomasti suositella lomakohteeksi.

Elokuulta painomerkinnät ovat jääneet. Heinäkuun vikana päivänä painoin 70.7 painettuani edeltävänä torstaina 69.3 kg, joten ihan käsittämätön painon singahdus. Tuolloin myös menkkani oli ihan ihmeelliset, joten saattoi turvotuksella olla selityksensäkin. Mökkiviikolla tavoitteena oli ettei paino nousisi. Kävin vaa’alla 8.8, 11.8. ja 14.8. kuten olin suunnitelmaani kirjannutkin, mutta tohinassa en ole merkannut painoa kirjoihin ja kansiin 🙁 Nyt harmittaa, koska en niitä tarkasti muista. Mökiltä palattuani paino oli vähän laskenut, mutta en muista lukemia, nyyhhh… No joka tapauksessa tavoitteena Azoreilla oli myös ettei paino pääsisi nousemaan. Eilisaamuna lukemat oli 71 kg ja tänään 70.4 kg. Turvotusta oli ja on jonkin verran ja ne pirun menkatkin taas häämöttää… Nyt kuitenkin arkisen elämän koettaessa ja ilmojen vähän viilennyttyä alkaa taas kunnon rutistus. Harmaakuonokin jaksaa helteiden jälkeen taas paremmin liikkua, joten ylimääräkiloille kyytiä, mars!

2 Replies to “Arkeen paluu”

  1. Kiitos Kupariperhonen 🙂 Mukava on ollut taasen lueskella teidän muiden bloggautuksia viikon varrelta ja päästä kommentoimaan.
    Ja loma oli tosiaan ihana kaikinpuolin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *