Yöpostaus grilli-illan jälkitunnelmissa

Mukissa vihreän- ja valkoisen teen sekoitusta, joka maustettu papajalla ja ananaksella, parvekkeen ovi avoinna sekä työpöytäni vierellä oleva ikkuna. Läpiveto on hienoinen. Talo on hiljentynyt ja vieraat lähteneet. Meillä oli muutama kaveri grillaamassa ja saunomassa. Jokainen toi grillattavansa lihansa. Mulla ja avokilla oli possun sisäfilettä valkosipuliyrttimarinadissa. Päivällä valmistin salaatin, jossa oli kirsikkatomaatteja, jäävuorisalaattia, rukolaa, viinirypäleitä, kurkkua, paprikaa, leipäjuustoa, ripaus mustapippuria. Eräs vieraistamme toi itse tehtyä perunasalaattia, joka oli valmistettu uusista perunoista, herkullista. Hän oli valmistanut itse myös salaatinkastiketta, resepti salainen, mutta todella herkullinen. Toinen vieras toi itse valmistamaansa valkosipulimajoneesia. En yleensä hirveästi välitä majoneesista, mutta itse tehtynä sekin on herkullista. Nyt tosin en ehtinyt sitä maistelemaan. Tuomisina tuli lisäksi patonkia. Toinen oli Fitnespatonki, jonka pinnassa oli paljon auringonkukan siemeniä ja toinen vaalea vehnäpatonki. Tuota patonkia jäi jonkin verran, laitoin loput pakkaseen. Ehkä avokkini ne sieltä joskus syö pois. Hukumme myös sipseihin. Täällä on nyt grillimaustettuja sipsejä ja suolattuja tavissipsejä isot kulholliset. Ja eihän ne nyt sovi yhtään meidän ruokailuun, ei ainakaan noin isoa määrää. Ja siirsin isoon rasiaan ison kasan irtokarkkeja. En siis voi kieltää ettenkö olisi sipsejä vähän syönyt ja muutaman karkinkin, mutta en haluaisi niitä jääneen meille 😀 Mutta, tänäiltana huomasin ettei kumpaankaan ei sipsiin eikä karkkiin tullut erityisempää himoa. Vielä en pystynyt niistä ihan kokonaan kieltäytymään, mutta ehkä kourallinen sipsejä ja muutama karkki ei vie mun laiharia konkkaan.

Aamulla kun kävin vaa’assa luvut oli taas tosi surulliset. Paino oli noussut perjantaiaamusta kilon, enkä kertakaikkiaan tajua mistä johtuu, joten tämän illan herkuttelut menee samaan ahistukseen. Aamulla onkin kuukauden vikan päivän punnitus, tavoite ei täyttynyt. Paino ei ole aamulla alle 68 kg. Elokuulle en aseta erityisempää tavoitetta, tavoitteena on pitää paino alle 70 kilon lomaviikoista huolimatta. Ja heti Azoreilta palattuamme alkaa tiivis laihdutus- ja liikuntakausi. Ja alkavalla lomaviikolla suunnitelmat ovat aikas liikunnalliset. Maanantaina menemme 90 minsan issikkavaellukselle.

Niin, siis huomenna/tänään lähdemme mökkeilemään Pertunmaalle. Avokki ottaa kahvakuulia mukaan sekä otetaan vesijuoksuvyö, mökin pihalta löytyy tramboliini. Tarkoitus on tehdä kävelyretkiä, uida jne. Olen niin innoissani, ja olen odottanut tulevaa viikkoa aivan mielettömästi. Ja nyt se on aivan käsillä. Ja varmasti saatte ihan ikioman lomapostauksen kuvineen loman jälkeen. Täytyykin ”varoitella” ystävää taasen, että blogiapuja kaipaillaan, jotta kuvat saadaan mukaan 😀 Otan kyllä koneen mukaan ja mokkulan, ehkä iltaisin ”päivitän” kuulumiset ja kommentoinnit, mutta haluan tehdä kokonaisen lomapostauksen yhtenä postauksena enkä joka päivältä erikseen… Hih, olen varmaan ihan hullu…

Mun on pitänyt jo monta postausta sitten toivottaa uudet lukijani Eveliina, Hiilarihirmu, Inna, Peekoo ja Jaunde tervetulleiksi lukijoikseni! TERVETULOA! Ihanaa saada teidätkin mukaan! Hiilarihirmu heittikin blokissaan mulle tunnustuksen, johon palaan vielä myöhemmin. Nyt kuitenkin lukemaan teidän muiden bloggaajien uusimmat postaukset ennen kuin kömmin kuuntelemaan jälleen intiaanivainoista ennen nukahtamista. Voin sanoa ettei välttämättä ihan parasta yölukemista, mutta kyllä kestä sen 😀

6 Replies to “Yöpostaus grilli-illan jälkitunnelmissa”

  1. Oi mitä herkkuja!! Vesi tuli kielelle 🙂 Toivottavasti oli oikein ihana ilta – mut älä syö tänä iltana herkkuja, vaikka punnitustulos olikin ikävä. Huomenna olet itsestäsi ylpeä, ettet syönyt mitään ahdistukseen vaan kestit pienen takapakin. Tsemppiä!!

  2. Miten mulla on muistikuva, että olisin kommentoinut jo tähän postaukseen (mutta et ole ehkä ehtinyt vielä tarkastaa kommenttia)? No enivei, tulin sit uudestaan sanomaan, että joudun imeä kuolaa leuasta kun luen noista teidän ruuista! nami vau oih!

  3. Hei, olen uusi lukija, mielenkiintoista… :). En ole vielä ehtinyt lukea kaikkia postauksiasi, mutta jollet vielä tiedä, niin voin suositella laihdutus-projektin tueksi http://www.kiloklubi.fi -sivustoa. Siellä voi pitää ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa ja se on ilmainen. Sivusto vielä ottaa huomioon ruokasi terveellisyydenkin vihreillä (paras), keltaisilla ja punaisilla palloilla sekä arvioi liikuntasuoritteitasi riittävyyttä ja laatua :).

  4. Sorvatar: Kiitos lomatoivotuksista, loma olikin aivan ihana!
    Toppis: Oih, anteeksi, että kommenttisi kuittaus kesti, mutta mökillä mokkula ei toiminut ja torstainen Kuortin Abc:n nettivisiitti oli niin pikanen… Herkut oli grillilauantaina aikamoiset, mutta en sortunut sen isompaan herkutteluun seuraavana päivänä. Toki mökillä söin vähän epäterveellisiäkin juttuja, mutta liikuttiin myös paljon.
    Piiuli: Tervetuloa lukemaan tätä blogia! Toivottavasti viihdyt seurassani. Tuon Kiloklubin tiedän, mutta se toimii valitettavan huonosti mun ruudunlukuohjelmalla. Eli, olen sokko ja mulla on tietokoneessa ruudunlukuohjelma, joka mahdollistaa tekstien lukemisen joko puhesyntetisaattoria tai pistenäyttöä käyttäen. Ruudunluku ei osaa tulkita grafiikkaa ja värejä.

  5. Kiitos! No harmi sentään… 🙁 siitä sivustosta olen saanut paljon apua, mutta samankaltaisia sivustoja on kyllä enemmänkin, osa taitaa olla vaan maksullisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *