Lyhyesti kuulumisia: miltä asiakasvirta näyttää

Siitä on kuukauden päivät kun kirjoitin markkinoinnista. Tällä hetkellä yritykseni Facebook-sivuista tykkää 94, joista yli 70 on myös omalla kaverilistallani. Minun pitäisi saada omille kotisivuille myös tuo Facebookin tykkää-painike, mutta emme valitettavasti tiedä miten sen saa sivuille linkitetyksi. Tarkoitus olisi sivuille linkittää myös tuo Googlen karttapalvelu.Sponsorilinkki on näkynyt Googlen etusivulla nyt muutaman viikon ajan. Tuo ei ole tuonut toivotusti asiakasvirtaa. Ehkä joitain kauempana asustavia olemme saaneet asiakkaaksemme. Tuo sponsorilinkki ei kuitenkaan ole sanottavasti parantanut työtilannetta. Tämä syksy on ollut erikoinen, koska on ollut kohtuu hiljaista. Moni muukin hieroja on valittanut samaa. Liekö huippukuuma kesä vienyt ihmisten rahat, vai ollaanko edelleen taantuman jälkikourissa? Ei uskalleta kuluttaa. Onneksi kuitenkin tilanne on täysin hallinnassa eikä hälyytysnappia tarvitse painaa. Tässä tulee oman kodin yhteydessä työtilojen hyöty esille. Ei ole työtiloista vuokrakuluja tms. Nyt elämme marraskuuta ja tämän pitäisi olla ehkä niitä syksyn vilkkaampia kuukausia. Aavistuksen liian hiljaista tilannetta ei kuitenkaan kannata jäädä murehtimaan; joulu lähestyy ja lahjakorttien myyntiin kannattaa satsata ja niiden markkinointiin. Varmasti sukulainen, ystävä tai läheinen ilahtuu saamastaan lahjasta hierontaan tai hemmotteluhoitoihin. Näin pimeään ja harmaaseen sopii hyvin esim. kuumakivihieronta tai Lämmin suklaahieronta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *